Urologie olv Aalst

Onze dienst

Welkom op de website van de dienst Urologie van het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis, campus Aalst en Medisch Centrum Ninove.

De dienst urologie van het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis biedt oplossingen voor het totale spectrum van de urologische aandoeningen:

  • prostaatkliniek (goedaardige en kwaadaardige prostaatproblemen)
  • oncologische urologie (nier-, blaas-, prostaat- en teelbalkanker, ea,...)
  • steenproblematiek (ESWL, uretroscopie)
  • kinderurologie
  • functionele urologie (o.a. incontinentie, blaasverzakking)
  • andrologie (impotentie)
  • infertiliteit (mannelijke onvruchtbaarheid)

Specifieke domeinen van interesse zijn:

Voor robotchirurgie bij nier-, blaas- en prostaatkanker bij goedaardige prostaatvergroting (HOLEP) kan de dienst gezien zijn ruime ervaring als een center of excellence worden beschouwd.

Raadplegingen zijn mogelijk in Aalst en in Ninove en dit op alle dagen van de week. Bepaalde technische onderzoeken en chirurgische ingrepen gebeuren enkel in Aalst.

Hoe ons te bereiken in Asse?

Asse is gelegen aan de N9 (Brussel-Asse-Aalst).

-Wanneer u uit de richting van Brussel komt en Asse binnenrijdt, volgt u de N9 over de spoorweg tot aan de verkeerslichten. Aan de verkeerslichten draait u naar links. U bevindt zich nu in de Nieuwstraat. U neemt hier de tweede straat links (Bloklaan). Het OLV Ziekenhuis bevindt zich hier iets verder aan uw linkerkant.
- Wanneer u van de N285 komt (afrit 20 op de E40 Brussel-Gent) volgt u de N285 naar Asse. Op het kruispunt van de Nieuwstraat en de Bloklaan slaat u rechtsaf. Het OLV Ziekenhuis bevindt zich hier iets verder aan uw linkerkant.
- Wanneer u uit de richting van Aalst komt, volgt u de Brusselsesteenweg richting Affligem. U rijdt altijd rechtdoor, tot op het grote kruispunt in het centrum van Asse. Hier rijdt u naar rechts (Nieuwstraat) en vervolgens neemt u de 2de straat links. Het OLV Ziekenhuis bevindt zich hier iets verder aan uw linkerkant.

Parkeren.
U kan gratis parkeren op parking Boekfos, parking Gildenhof en parking Huyneghem. Alle andere parkeermogelijkheden in het centrum van Asse zijn betalend.

Met het openbaar vervoer
Ter hoogte van de ingang van het ziekenhuis bevinden zich de bushalte van lijn 213 (Brussel-Asse-Ternat-Aalst) en de bushalte van lijn 355 (Brussel-Liedekerke). Op honderd meter van het ziekenhuis kan u bus 214 (Brussel-Asse-Aalst) of bus 212 (snelbus Brussel-Asse-Aalst) nemen. Lijn 213 en lijn 214 geven verbinding met het station van Asse. Het station van Asse is gelegen op de spoorlijn 60 (Brussel-Dendermonde). Het ligt op een 15-tal minuten wandelafstand van het ziekenhuis.

Gebruik de online routeplanner van De Lijn

CONTACTEER ONS

Aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen hebt!

Campus Aalst
Moorselbaan 164 | 9300 Aalst
Belgium
053/72.43.78

RAADPLEGINGEN

Aalst
T. 053 72 43 78
F. 053 72 44 11

Asse
T. 053 72 43 78
F. 02 300 62 98

Ninove
T. 054 31 20 61
F. 054 31 20 59

spreekuren