Routebeschrijving

zo vindt u makkelijk de weg naar de campus Aalst

O.L.Vrouwziekenhuis Campus Aalst
Moorselbaan 164
9300 Aalst

0032 (0)53 72 41 11

met de auto

Aalst is gelegen aan de E40 tussen Brussel en Gent.

via centrum Aalst

Op de E40 neemt u afrit 19 (Aalst). U rijdt door tot aan de rotonde. Daar neemt u de tweede straat naar rechts (Parklaan), richting N9 Asse-Opwijk. Het ziekenhuis staat vanaf hier al aangeduid. U blijft de baan steeds volgen. Aan de eerste verkeerlichten gaat u rechtdoor (brug over de Dender). Aan de volgende verkeerslichten draait u naar links, richting Opwijk. Deze baan blijft u volgen. Aan het kruispunt voorbij de kerk rijdt u naar rechts. U bevindt zich nu op de Moorselbaan. De ondergronds parking van het ziekenhuis bevindt zich een 200-tal meter verder.

via richting Gent/Dendermonde

Op de E40 neemt u afrit 19 (Aalst) en volgt u richting Dendermonde. U bevindt zich nu op de Siesegemlaan (expressweg). U rijdt aan alle verkeerslichten rechtdoor. Aan de derde lichten kruist u de Gentse Steenweg en blijft u verder rechtdoor rijden, richting Asse/Opwijk. U bevindt zich nu op de Boudewijnlaan. Na de tweede verkeerslichten op de Boudewijnlaan rijdt u over een viaduct. Aan de volgende verkeerslichten ter hoogte van de Heilige Hartkerk rijdt u nog steeds rechtdoor, tot aan de volgende kerk (OLV-plein). Aan het kruispunt hier rijdt u naar links. U bevindt zich nu op de Moorselbaan. De ondergronds parking van het ziekenhuis bevindt zich een 200-tal meter verder.

via richting Asse/Affligem

Volg de Brusselsesteenweg tot aan de verkeerslichten voor het viaduct in Aalst. Aan het kruispunt (links ziet u een vestiging van Colruyt) rijdt u naar rechts (Albrechtlaan). Deze baan blijft u volgen, tot aan het kruispunt voorbij de kerk. Hier rijdt u naar rechts. U bevindt zich nu op de Moorselbaan. De ondergronds parking van het ziekenhuis bevindt zich een 200-tal meter verder.

Het ziekenhuis verlaten, richting E40:

U verlaat de parking en rijdt naar rechts. Aan het kruispunt rijdt u opnieuw naar rechts. U bevindt zich nu op de Leopoldlaan. Blijf deze grote steenweg verder volgen. Na een km rijdt u voorbij een kerk en iets verder over een viaduct. Voorbij het viaduct blijft u ook rechtdoor rijden, tot aan het volgende grote kruispunt (Gentse Steenweg). Volg vanaf hier de verdere bewegwijzering naar de E40 (rechtdoor).

met het openbaar vervoer

Het station van Aalst is een IC-station met frequente verbindingen uit de richtingen Gent, Brussel, Denderleeuw - Geraardsbergen. Het station bevindt zich op 1300 m van het ziekenhuis. Aan het station kan u de bus nemen.

De streeklijnen 41, 42 en 43 respectievelijk richting Londerzeel, Asse en Opwijk houden halt voor het OLV Ziekenhuis, Campus Aalst. Ook stadslijn 4 ‘Hof Zomergem” brengt u tot vlak voor het ziekenhuis.

De stadslijn 6 “Rozendreef” en streeklijn 26 “Dendermonde” hebben haltes op minder dan 450 m van de achterzijde van de ziekenhuiscampus.

Voor alle informatie m.b.t. het openbaar vervoer:

Provincie Oost-Vlaanderen
Gouvernementstraat 1
9000 GENT

De Lijn: 070 220 200 - www.delijn.be
NMBS: 02 528 28 28 of 02 555 25 55 - www.b-rail.be

met de fiets

Het ziekenhuis is gelegen op zo'n 400 m van de Leirekensroute (Aalst - Londerzeel) die deel uitmaakt van het provinciaal fietsnetwerk.

zo vindt u makkelijk de weg naar de campus Ninove

Medisch Centrum Ninove
Biezenstraat 2
9400 Ninove

0032 (0)54 31 20 61

printklare routebeschrijving: klik hier
met de auto

Ninove is gelegen aan de N8 (Brussel-Ninove).

Wanneer u uit de richting van Brussel komt en Ninove binnenrijdt, volgt u de N8 tot voorbij de brug over de Dender. Aan de verkeerslichten na de brug draait u naar rechts… (lees verder *)

Wanneer u uit de richting van Brakel komt, volgt u de N8 tot in Ninove. U rijdt eerst de spoorwegbrug over en vervolgens draait u aan de eerstvolgende verkeerslichten linksaf… (lees verder *)

* U bevindt zich nu op de Centrumlaan. Aan de eerste rotonde blijft u rechtdoor de Centrumlaan volgen. Aan het einde van deze winkelstraat draait u vervolgens naar links (Beverstraat). Het Medisch Centrum Ninove bevindt zich ongeveer 200 m verder aan uw rechterkant en is gelegen op de hoek van de Biezenstraat en de Lavendelstraat.

Wanneer u uit de richting van Gent/Aalst komt (afrit 19 op de E40 Brussel-Gent) volgt u de N45 tot in Ninove. Aan het eerste grote kruispunt in Ninove (dit zijn de 3de verkeerslichten na de rotonde in Aalst), neemt u naar rechts (Aalstersesteenweg). Aan de volgende verkeerslichten draait u naar links. U rijdt de spoorweg over en aan het eerstvolgende kleine kruispuntje draait u vervolgens naar rechts. Het Medisch Centrum Ninove staat hier al aangeduid. Helemaal aan het einde van dit smalle straatje ligt het centrum, op de hoek van de Biezenstraat en de Lavendelstraat.

U kan uw wagen achterlaten op de gratis publieke parking van de OLV Hemelvaartkerk of op het kerkplein. Deze parkeergelegenheden bevinden zich achteraan het Medisch Centrum. Parkeren kan ook in de omliggende straten (parkeerautomaten) of in het Ninia shopping center(betalend).

met het openbaar vervoer

Het station van Ninove is gelegen op de lijn 90 (Denderleeuw-Geraardsbergen) op zo´n 400 meter van het Medisch Centrum Ninove. Vanaf het station kan u de bus nemen (lijn LN Brussel-Leerbeek-Ninove) door het centrum van de stad.

Voor alle informatie m.b.t. het openbaar vervoer:

Provincie Oost-Vlaanderen
Gouvernementstraat 1
9000 GENT

De Lijn: 070 220 200 - www.delijn.be
NMBS: 02 528 28 28 of 02 555 25 55 - www.b-rail.be

met de fiets

Ninove is bereikbaar via het provinciaal fietsnetwerk, dat een kruispunt kent ter hoogte van de hoofdingang van het Medisch Centrum.

organen van de urinewegen

mannelijke geslachtsorganen

ziektebeelden

CONTACTEER ONS

Aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen hebt!

Campus Aalst
Moorselbaan 164 | 9300 Aalst
Belgium
053/72.43.78

RAADPLEGINGEN

Aalst
T. 053 72 43 78
F. 053 72 44 11

Asse
T. 053 72 43 78
F. 02 300 62 98

Ninove
T. 054 31 20 61
F. 054 31 20 59

spreekuren